זה קרה מזמן… היו הייתה תקופה שקצת פחדתי מניסיונות חדשים במטבח ובמיוחד עם מכשירי חשמל שלא הייתי רגילה אליהם. ואז הגיע הרגע שבו סוף סוף החלטתי שאני מפסיקה לתת תירוצים ולפחדים הלא הגיוניים שלי להשתלט עלי, ומתחילה לעשות…
והנה, התוצאות לפניך:
לסיפור המלא לחצי על הקישור כאן
מתכון- השייק הניסיוני הראשון שלי
מרכיבים:
- מספר עלי כרוב לבן
- מספר גבעולי פטרוזיליה
- מספר עלי תרד
- 1 תפוח שלם ללא גרעינים – חתוך
- 1 גזר שלם – חתוך
- 1 בננה שלמה
- 4 תמרים ללא גרעין, שהוספתי בסוף
- מים, בהתאם למרקם הרצוי (נוזלי או סמיך)
- מעבד מזון או בלנדר שיכול להשתלט על גזר טרי
אופן ההכנה:
- לשטוף את כל המרכיבים, להוציא זרעונים וגרעינים אם יש, ולשים בתוך הבלנדר.
- אחרי מספר שניות-דקה לעצור את הבלנדר ולטעום.
- אם יש צורך – להוסיף עוד מרכיבים למתכון כדי לשפר את הטעם או להוסיף מים לשייק נוזלי יותר.