מרכיבים:
- דפי אורז
- קערה עם מים
(עדיף גדולה יותר מגודל דפי האורז) - משטח נוח לעבודה עם דפי האורז
(לדוגמא, קרש חיתוך עם מגבת לספיגת המים).
מילוי סלט צבעי הקשת:
- 1/4 כרוב סגול, פרוס לרצועות דקות
- 1 אבוקדו בשל ומוצק, פרוס דק לרצועות
- 1 אפרסמון, פרוס לרצועות דקות
- חופן עלי כוסברה ונענע, קצוצים
- מיץ מ- 1/4 לימון
- שמן זית
- מלח ים
- פלפל שחור גרוס טרי
- 1 כף מיץ תפוזים או
1 כפית רכז רימונים (לא חובה)
אפשרויות לגיוון:
- חופן אגוזי מלך קצוצים גס (להיזהר כשיש ילדים קטנים)
- אפשר להוסיף עדשים שחורות מבושלות
אופן ההכנה:
- הכיני את הסלט על ידי ערבוב כל המרכיבים יחד בקערה.
- לטעום ולתקן תיבול.
- גלגלי כל פעם 1-2 כפות מהסלט בתוך דף אורז אחד.
- הניחי בצלחת הגשה.
- חזרי על הפעולה עד שהמילוי נגמר.
חשוב לדעת לעבוד נכון עם דפי אורז! ההסבר נמצא כאן 
בתאבון
אם את מכירה מתכון מוצלח נוסף לדפי אורז, שתפי אותו מתחת לפוסט או בדף הפייסבוק
האבוקדו לא ישחיר ?
היי איריס, מכיוון שאני לא מועכת את האבוקדו אלא חותכת לפרוסות, והוא גם נמצא עטוף בתוך דפי האורז, אצלי לא הייתה בעיה.
פינגבק: מתכון- דפי אורז מפתים | בריאות בקלות