מרכיבים:
- דפי אורז
- קערה עם מים
(עדיף גדולה יותר מגודל דפי האורז) - משטח נוח לעבודה עם דפי האורז
(לדוגמא, קרש חיתוך עם מגבת לספיגת המים).
מילוי סלט צבעי הקשת:
- 1/4 כרוב סגול, פרוס לרצועות דקות
- 1 אבוקדו בשל ומוצק, פרוס דק לרצועות
- 1 אפרסמון, פרוס לרצועות דקות
- חופן עלי כוסברה ונענע, קצוצים
- מיץ מ- 1/4 לימון
- שמן זית
- מלח ים
- פלפל שחור גרוס טרי
- 1 כף מיץ תפוזים או
1 כפית רכז רימונים (לא חובה)
אפשרויות לגיוון:
- חופן אגוזי מלך קצוצים גס (להיזהר כשיש ילדים קטנים)
- אפשר להוסיף עדשים שחורות מבושלות
אופן ההכנה:
- הכיני את הסלט על ידי ערבוב כל המרכיבים יחד בקערה.
- לטעום ולתקן תיבול.
- גלגלי כל פעם 1-2 כפות מהסלט בתוך דף אורז אחד.
- הניחי בצלחת הגשה.
- חזרי על הפעולה עד שהמילוי נגמר.
חשוב לדעת לעבוד נכון עם דפי אורז! ההסבר נמצא כאן 🙂
בתאבון
אם את מכירה מתכון מוצלח נוסף לדפי אורז, שתפי אותו מתחת לפוסט או בדף הפייסבוק
האבוקדו לא ישחיר ?
היי איריס, מכיוון שאני לא מועכת את האבוקדו אלא חותכת לפרוסות, והוא גם נמצא עטוף בתוך דפי האורז, אצלי לא הייתה בעיה.
פינגבק: מתכון- דפי אורז מפתים | בריאות בקלות