מרכיבים:
- דפי אורז
- קערה עם מים (עדיף גדולה יותר מגודל דפי האורז)
- משטח נוח לעבודה עם דפי האורז (לדוגמא, קרש חיתוך עם מגבת לספיגת המים).
מילוי סלט אבוקדו:
- 4 אבוקדו בשלים ומוצקים, מקולפים וחתוכים לרצועות
- 4 בצלים ירוקים קצוצים
- מיץ מחצי לימון
- שמן זית
- מלח ים
גיוונים אפשריים לסלט:
- עלי נענע טריים קצוצים
- כוסברה טרייה קצוצה
- פלפל חריף טרי
- וכד'.
אופן ההכנה:
- שמים בקערה את רצועות האבוקדו, הבצל הירוק והתוספות.
- מתבלים במיץ לימון, שמן זית ומלח ים.
- טועמים ומתקנים תיבול.
- לוקחים דפי אורז ושמים בכל דף בערך 1-2 כפות מהסלט אבוקדו ומגלגלים לרול.
- שמים את הרולים אחד אחד בכלי הגשה ומקשטים לפי דמיון וטעם אישי.
- אפשר לחתוך את דפי האורז לחצי ואז רואים את הצבעוניות אפילו יותר.
- כדאי טיפה להפריד בין דפי האורז כי הם דביקים.
חשוב לדעת לעבוד נכון עם דפי אורז! ההסבר נמצא כאן 🙂
בתאבון 🙂
אם את מכירה מתכון מוצלח נוסף לדפי אורז, שתפי אותו מתחת לפוסט או בדף הפייסבוק
פינגבק: מתכון- דפי אורז מפתים | בריאות בקלות