You are currently viewing מתכון- דפי אורז במילוי סלט אבוקדו
דפי אורז עם מילוי סלט אבוקדו

מתכון- דפי אורז במילוי סלט אבוקדו

מרכיבים:

  • דפי אורז
  • קערה עם מים (עדיף גדולה יותר מגודל דפי האורז)
  • משטח נוח לעבודה עם דפי האורז (לדוגמא, קרש חיתוך עם מגבת לספיגת המים).

מילוי סלט אבוקדו:

  • 4 אבוקדו בשלים ומוצקים, מקולפים וחתוכים לרצועות
  • 4 בצלים ירוקים קצוצים
  • מיץ מחצי לימון
  • שמן זית
  • מלח ים

גיוונים אפשריים לסלט:

  • עלי נענע טריים קצוצים
  • כוסברה טרייה קצוצה
  • פלפל חריף טרי
  • וכד'.

אופן ההכנה:

  • שמים בקערה את רצועות האבוקדו, הבצל הירוק והתוספות.
  • מתבלים במיץ לימון, שמן זית ומלח ים.
  • טועמים ומתקנים תיבול.
  • לוקחים דפי אורז ושמים בכל דף בערך 1-2 כפות מהסלט אבוקדו ומגלגלים לרול.
  • שמים את הרולים אחד אחד בכלי הגשה ומקשטים לפי דמיון וטעם אישי.
  • אפשר לחתוך את דפי האורז לחצי ואז רואים את הצבעוניות אפילו יותר.
  • כדאי טיפה להפריד בין דפי האורז כי הם דביקים.

 

חשוב לדעת לעבוד נכון עם דפי אורז! ההסבר נמצא כאן 🙂

בתאבון  🙂

אם את מכירה מתכון מוצלח נוסף לדפי אורז, שתפי אותו מתחת לפוסט או בדף הפייסבוק

לפוסט הזה יש תגובה אחת

התגובות נעולות.